Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe șoselele din Cluj. S-a intervenit cu peste 340 de tone de material antiderapantSe circulă în condiții de iarnă pe drumurile din județul Cluj! În ultimele 48 de ore, au fost folosite 343 de tone de material antiderapant în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene.

Potrivit autorităților locale, în cursul dimineţii zilei de luni, 27 noiembrie , pe raza judeţului Cluj nu au fost identificate drumuri judeţene blocate traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 26 noiembrie, s-a acţionat pe 10 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin, intervenția fiind realizată cu ajutorul a 10 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 7 drumuri județene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 140 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 8 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 5 drumuri județene, cu 3 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 6 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe un drum județean, cu 2 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 87 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri județene, cu 2 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 46 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile situate în zona Gherla, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, mai exact de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.


Comentarii Facebook