Atelier de creat mărțișoare la Iulius mall Cluj! Vezi cum poți înscrie copilul


Se deschide un atelier de creat mărțișoare cu tematică de ceramică preistorică pentru copii din oraș, la Iulius Mall Cluj.

Este cunoscut faptul că cei mici învață cel mai bine prin joacă, iar activitățile care îmbină dezvoltarea creativității și îndemânarea sunt printre cele mai captivante. Până pe 21 februarie 2022, poți să îți înscrii gratuit micul artist la Prehistoric Pottery Workshop, unde va confecționa mărțișoare sub îndrumarea specialiștilor de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei”, transmit creatorii Workshopului. 

Ce este Prehistoric Pottery Workshop

În perioada perioada 26 – 27 februarie, în zona Kidsland din Iulius Mall Cluj va avea loc Prehistoric Pottery Workshop, unde cei mici vor confecționa mărțișoare cu tematică de ceramică preistorică. Cei ce au venit cu ideea atelierului sunt de părere că activitățile creative îi ajută pe cei mici în procesul de învățare și dezvoltare, aceştia având posibilitatea să se focuseze pe proces, nu pe rezultat. În același timp, astfel de activități îi încurajează pe copii să își exprime emoțiile și ideile într-un mod unic, prin culori și forme.

Atelierul își propune să familiarizeze publicul cu activitatea arheologică

Acest demers face parte dintr-o serie de expoziții și activități pe care Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei le va realiza în spațiile Iulius Mall și prin care își propune să familiarizeze publicul atât cu colecțiile muzeului, cât și cu activitatea de pe șantierele arheologice.

Pregătiți cu bună dispoziție, idei năzdrăvane și multă energie, cei mici vor realiza în cadrul Prehistoric Pottery Workshop cadourile perfecte pe care le pot oferi mămicilor de 8 martie, dar și mărțișoare pe care le pot păstra ca amintire”, au transmis reprezentanții atelierului. 

Atelierul va avea loc sub îndrumarea specialiștilor de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, iar înscrierile se pot face până pe 21 februarie, la recepția Kidsland Iulius Mall Cluj. Accesul la Prehistoric Pottery Workshop este gratuit.


Comentarii Facebook