Atacatorii cu săbii din Midi au fost reținuți: ”Băieți cu brațe mari antrenați care de multe ori ingenunchiau mascați”

 

Cei doi atacatori din clubul Midi, care au tăiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o sabie doi agenți de securitate. 

 

Marți, 16 mai, la patru zile de la incidente, Poliția Cluj i-a reținut pe cei doi, pentru 24 de ore. 

 

Cei doi, de 21 şi 22 de ani, din Satu-Mare şi Maramureş, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Anchetatorii menționează că la data de 13 mai, în jurul orei 03.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona unui local public, de pe strada Berăriei, a avut loc un conflict.

 

La faţa locului, s-a stabilit că doi bărbaţi, scoşi din incinta localului de către agenţii de pază în urma unui scandal, au revenit şi i-au agresat pe aceştia, folosind obiecte contondente. 

 

La nivelul unităţii de poliţie, au fost depuse plângeri penale privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe de către trei persoane.

 

Cei doi tineri au continuat să posteze imagini cu ei pe Facebook, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Unul dintre prieteni le-a si scris: ”Băieți cu brațe mari antrenați care de multe ori ingenuncheau mascați”.

Comentarii Facebook