Asta da parcare! Un șofer a ocupat cu „bolidul” patru locuri în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca, șoferii s-au minunat - FOTO


Un șofer începător din Cluj-Napoca a reușit o performanță deosebită, clujeanul a ocupat patru locuri de parcare cu „bolidul” său în parcarea Lidl de pe strada Frunzișului. 

Nu este o surpriză pentru nimeni că șoferii începători reușesc să se acomodeze mai greu cu parcarea mașinii, însă clujenii au fost uimiți de „performanța” de a parca nu pe două, ci chiar pe patru locuri. 

„Tot începător să fie, nu cred că a învățat asta la școala de șoferi, pe 2 locuri am mai văzut, dar 4 dintr-un șut”, a comentat un clujean.

„Ține locul la încă 3 prieteni”; „Meseriaș, patru dintr-un foc! Măiestrie curată”; „Dacă reușește pe 6 locuri intră în„Ține locul la încă 3 prieteni”; „Meseriaș, patru dintr-un foc! Măiestrie curată”; „Dacă reușește pe 6 locuri intră în cartea recordurilor, se alege cu ceva”; „Zici că e autobuz 4 locuri”, au făcut oamenii haz de necaz, pe grupul de șoferi în care a apărut poza cu „parcarea-minune”. 

bibi.jpg

Comentarii Facebook