Horia Nasra și Vladimir Dan au demisionat din Asociația Metrourban


Horia Nasra, vicepreședinte – Asociația METROURBAN și Vladimir Dan, secretar general – Asociația METROURBAN au demisionat, în 28 iulie, atât din Consiliul Director al Asociației METROURBAN cât și din calitatea de membri fondatori.

Motivul pentru care cei doi au demisionat din Asociația METROURBAN, constă în faptul că în cadrul acestei asociații, acțiunea în instanță din dosarul nr. 675/33/2023, de care cei doi - Horia Nasra și Vladimir Dan NU au avut cunoștință, nu corespunde cu scopul pentru care asociația METROURBAN a fost înființată, președintele asociației înregistrând o acțiune la Curtea de Apel Cluj, fără știința celor doi membri ai Consiliului Director – Horia Nasra și Vladimir Dan, împotriva Primăriei Cluj-Napoca, a societății SDC Imobiliare SRL și a societății NEVA Construct Invest SRL.

Precizăm că nu am avut cunoștință de această acțiune și nu a existat nicio ședință a Consiliului Director și nicio Adunare Generală a Asociaților prin care să se fi luat această decizie. Conform statutului și a prevederilor legale nu am fost informați cu privire la demersul realizat de președintele Asociației „METROURBAN” în prezentul dosar nr. 675/33/2023. De asemenea,  președintele asociației nu a fost mandatat de către conducerea Asociației METROURBAN să facă demersuri pentru anularea actului emis de autoritățile publice locale - autorizația de construire nr. 867 din 02 august 2021, motiv pentru care nu am susținut cererea formulată în instanță de Asociația METROURBAN” și ulterior am demisionat din asociație”, au declarat Horia Nasra și Vladimir Dan.

Comentarii Facebook