Asociatia Lavoro Stranieri tepuieste romanii pe banda rulanta


Alti romani acuza Asociatia Lavoro Stranieri ca i-a inselat, promitand locuri de munca in Italia contra unei taxe minime de 23 de euro.

"Ma numesc Ilie Dan si sunt din Tulcea. Cu toate ca am fost circumspect la aceast anunt de munca in Italia, am facut pana la urma pasul gresit. Personal am sa fac plangere la politie impotriva firmei Asociatia Lavoro Stranieri, dar as dori sa ma luati in evidenta si sa particip si la demersurile facute de dumneavoastra. Ma surprinde faptul ca desi lucruri asemanatoare sau petrecut si anii trecuti inca nu a fost oprit acest individ", ne-a scris Ilie Dan.

"Cred ca am ajuns si noi una din familiile bagubite de Asociatia Lavoro Stranieri. Noi am aplicat pentru un job in familie "ingrijitor proprietati". Suntem familia Florea Neculae si Rodica din Braila si am platit 47 euro lui SFARLEA SEVER TITUS. Suntem o familie care la varsta noastra gasim greu o slujba, culmea suntem tepuiti chiar de compatrioti de-ai nostri. Florea Neculae a fost plecat in Germania si a muncit tot la un patron roman in cele din urma, pentru ca nu a stiut acest lucru, acesta isi spunea MIKE si a fost tepuit. Nu stim unde sa ne adresam pentru niste joburi adevarate in strainatate, fara sa fim tepuiti, dorim job impreuna daca se poate", a scris si Cornel-Jenica Toma pe adresa office@stiridecluj.ro. 

Sever Titus Sfarlea este un clujean acuzat ca si in 2011 a dat tepe prin firma Total Service. Despre aceasta firma, sunt sute de plangeri scrise in 2011 pe forumul de pe BestJobs. Atunci oamenii au fost pacaliti sa trimita o taxa de 10,50 euro.

Sfartea a fost contactat pentru a da unele explicatii, dar nu a putut spune, intr-un caz concret privind o clujeanca inselata, de ce nu ii restituie suma platita. "Ma ocUp de circa 3 ani cU aceasta activitate. Anul trecUt am avut de asemenea probleme identice si firma mea total service a fost denigrata in mod ordinar, anul acesta a trebuit sa ma asociez altora sa pot lucra. Daca doriti va pot pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie. Prin intermediul meU, firma Total Service, anul trecut au plecat 81 de persoane care inca muncesc sau care au fost solicitate si anul acesta pe perioada de vara - tomna", a precizat Sever Titus Sfarlea.

"Total Service, daca era o firma serioasa nu va punea sa ii trimiteti banii unui domn SFARLEA SEVER TITUS DUMITRU , ci va dadea un cont al firmei. Conform legislatiei in vigoare orice Societate Comerciala infiintata in Romania sau in strainatate este obligata sa aiba un cont deschis la o banca, dar asta stiu doar cei care sunt mai destepti decat cei care trimit bani unor indivizi care doar cu inselaciuni se ocupa", a scris Andreea.

 

TEAPA cu locuri de munca in Italia se repeta! Asociatia Lavoro Stranieri, condusa de un clujean, insala romanii

Comentarii Facebook