Incepe Maratonul Fagetului! Vezi traseul!

 

Mai multi biciclisti se vor intrece la Maratonul Fagetului ce va avea loc in data de 29 aprilie, de la ora 11:00, la Polus Center din Cluj-Napoca.

La acest start se vor alinia si membrii echipei Napoca Rally Academy in frunte cu Campionul National de raliu Bogdan Marisca care va fi prezent cu masina lui de curse, astfel el va conduce plutonul de bicicilisti cca. 2 km din centrul Comercial Polus Center pana la padurea Fagetului.

Traseele sunt de 30 km respectiv 70 km in functie de pregatire sau preferinte.

Traseele vor strabate zonele cele mai pitoresti din imprejurimile Clujului, cunoscute dupa cum urmeaza: Polus Center – Baza Unirea – Zona Pater –  Padurea Faget (marcajul turistic banda rosie) – Izvorul Bilascu (marcajul turistic banda albastra) – Casele Micesti – (traseul lung: Lac Micesti – banda rosie – Comsesti – Tureni – marginea Cheilor Tureni – Micesti – Saliste – Prunis – Ciurila) care se reintalneste cu traseul scurt si trece pe langa Vf. Magura – Salicea – Padurea Tauti – Cetatea Fetei – Dealul Garbaului si sosirea la Polus Center. 

Taxa de inscriere este 50 RON pana in data de 28.04.2012, ora 24:00, iar cei care se inscriu la Maratoin in data de 29.04.2012 vor plati suma de 70 RON.

Pana in momentul de fata, la Mataronul Fagetului din 29 aprilie s-au inscris 218 persoane.


Mai multe detalii pe AICI.

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook