Asistatii sociali, scosi la deszapezire! Clujenii trebuie sa puna si ei mana pe lopata si sa curete zapada


Primaria Cluj-Napoca anunta ca asistatii sociali sunt scosi de duminica, 5 februarie, de la ora 18.00, la deszapezire, dar si reprezentantii asociatiilor de locatari trebuie sa curete trotuarele din cartiere.

"In urma cantitatilor insemnate de zapada care au cazut in ultimele 36 de ore, Primaria municipiului Cluj-Napoca va incepe o actiune de dezapezire a zonelor publice si a trotuarelor in zona cladirilor publice, cu ajutorul persoanelor asistate social, care au drept obligatie prestarea de activitati in folosul comunitatii. Aceasta activitate va demara in data de 5 februarie 2012, incepand cu ora 18.00 si va continua si in zilele urmatoare pentru a asigura clujenilor siguranta circulatiei pe trotuarele din zona centrala, unde exista cladiri detinute de municipalitate", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj-Napoca.

In plus, municipalitatea anunta ca vor fi facute controale in cartiere pentru a se vedea daca si asociatiile de locatari au curatat trotuarele din zona blocurilor. "Din data de 5 februarie, 30 de politisti ai Politiei Locale realizeaza verificari la sesizarile clujenilor, precum si in cartiere si vor aplica amenzi asociatiilor de proprietari care nu isi respecta obligatia de a curata accesele, punand astfel in pericol siguranta locuitorilor", se mai arata in documentul citat.

Comentarii Facebook