Asa "SIVIU" nu ati mai vazut! A fost scris de un clujean care isi cauta cu disperare un loc de munca


Un barbat din Dej este cu siguranta somerul din Romania cu cele mai slabe sanse de angajare. El si-a scris "Siviul" cu pixul, intr-un stil cat se poate de original.

"Tanarul a venit la noi la firma si ne-a spus ca isi cauta un loc de munca. I-am explicat ca nu avem momentan posturi libere, dar pentru a nu-l refuza i-am sugerat sa isi aduca un C.V. sa-l depuna la noi la secretariat si in momentul in care avem un post liber, daca se incadreaza la cerintele companiei noastre multinationale, o sa-l contactam. A doua zi tanarul a venit din nou la noi la firma, cu 'Siviul' in mana si pregatit de munca. I-am explicat ca o sa fie contactat cand o sa avem nevoie de el", a precizat managerul unei firme din Dej, citat de Dejeanul.ro.

Barbatul scrie ca a mai lucrat "cu lemne" si ca este "amabil si harnic", putand fi contactat la adresa ..._gigolo@yahoo.com.

 

Situatia ar putea fi amunzanta, daca nu am fi in Romania, tara in care sute de mii de oameni sunt seminanalfabeti. Din cauza situatiei materiale, mii de copii renunta zilnic la scoala, pentru a-si ajuta parintii in gospodarie. Cand devin adulti, din pacate, isi gasesc cu greu un loc de munca si abia pot sa scrie un CV. 


 

 

Comentarii Facebook