Arșinel a fost externat de la Cluj, după câteva zile de internare. E sprinten și vrea să urce pe scenă

 

Actorul Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, unde a fost reinternat în 23 septembrie. 

 

Am fost externat miercuri după-amiază, mă simt bine. Sunt acasă, la Bucureşti, încerc să mă refac cât mai repede, ca să pot să mă duc să joc, urmez tratamentul indicat de medicii de la ICUTR. Mă bucur că m-am întors acasă şi aştept să ajung şi la casa cealaltă, teatrul, unde mă aşteaptă mai multe proiecte”, a spus Arşinel, citat de Mediafax.

 

El nu a mai fost consultat de medicii din Austria și Italia, dar aceștia ar fi văzut analizele făcute la Cluj.

 

Actorul Alexandru Arşinel a suferit un transplant la Cluj în 12 septembrie, iar în 23 septembrie a revenit la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, motivând să se simte rău din cauza mediatizării cazului. El a revenit la Cluj imediat după ce preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie ”Claudia Safta”, Emanuel Ungureanu a anunțat că depune o plângere penală.

 

Ungureanu a și făcut acest lucru în 27 septembrie, plângerea fiind depusă la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca împotriva Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) şi Agenţiei Naţională de Transplant (ANT) pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. În plângere, Ungureanu cere justiţiei să lămurească dacă s-au respectat regulile şi criteriile de transplant de rinichi în cazul actorului Alexandru Arşinel.

 

Citește plângerea penală împotriva institutului lui Lucan: Arșinel nu a făcut o ZI de dializă și a primit un rinichi în TREI zile

Comentarii Facebook