Armaghedon! Judecatorul Gabriel Nasui de la Curtea de Apel, acuzat ca a transformat instanta intr-un cabinet de avocatura - VEZI dovezile


Judecatorul Gabriel Nasui de la Curtea de Apel Cluj, cercetat de CSM pentru ca si-a favorizat sotia intr-un proces aflat pe rolul Curtii, este "eroul" unui armagheton trimis pe adresa redactiei Stiri de Cluj

Acuzatiile aduse judecatorului vizeaza faptul ca inca din anul 2005 a trimis in numele SC Bogdi SRL, la care asociat este sotia judecatorului Nasui, la un dosar de judecata si la una din parti de pe faxul Tribunalului Cluj, nu numarul 064-195844, diverse acte procesuale.

"Intre firma sotiei/socrului lui Nasui si firmele referite in faxuri s-au purtat peste 140 de litigii, la initiativa firmei SC Bogdi SRL, in numeroase dintre acestea actele procesuale ale firmei SC Bogdi SRL fiind trimise de pe faxul Tribunalului Cluj. Fiind trimise de la biroul lui Nasui, este evident ca au fost concepute si redactate de catre acesta. Cine le-a semnat? Socrul lui Nasui, care apare in acte? Socrul sau avea atunci domiciliul efectiv in Baia Mare. Daca el semna actele redactate de Nasui ar fi insemnat sa se deplaseze in Cluj de fiecare data cand acesta scria actul, dupa care Nasui sa-l trimita la dosar de pe faxul Tribunalului. Este imposibil sa se deplaseze in Cluj numai pentru a semna un act. Este deci foarte plauzibil ca Nasui insusi avea stampila firmei si imita semnatura socrului. Se ridica astfel inca o problema. Potrivit art. 8 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, judecatorilor le este interzis sa desfasoare activitati comerciale, direct sau prin persoane interpuse. Incalcarea textului este tot o abatere disciplinara, incalcarea unei interdictii. Se pare ca beneficiarul real al firmei este Nasui, care pentru a eluda interdictia legala a trecut in acte, ca interpusi, socrul si sotia", se arata in Armaghedonul intocmit cel mai probabil de colegii judecatorului Gabriel Nasui.

"In unele litigii, Nasui s-a prezentat ca aparator al SC Bogdi SRL, legea permite magistratilor sa faca oficiul de avocat pentru soti si rude apropiate – ceea ce nu inseamna ca neaparat si pentru firmele acestora, declinandu-si calitatea de judecator. Acum s-a ajuns ca pe langa redactarea actelor procedurale si sustinerea acestora in instanta, sa le si judece", se mai arata in documentul citat.

Judecatorul Gabriel Nasui este acuzat si ca a colaborat cu Securitatea si a raspuns ca: "Eu nevinovatul care sunt atacat miseleste de dusmani rauvoitori".

Cititi aici intreg Armaghedonul care il are ca tinta pe judecatorul Gabriel Nasui de la Curtea de Apel Cluj.

Comentarii Facebook