Aquaparkul de la ștrandul SUN este blocat din cauza unei magistrale de apă - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a anunțat că proiectul aquapark -ului propus pe terenul pe care se află acum ștrandul SUN este blocat din cauza rețelelor de apă și electricitate.

 

Am scos de două ori la licitație acest proiect, dar nimeni nu a fost interesat. Am întrebat și eu de ce și mi s-a spus că există acolo o magistrală de apă care trece fix pe terenul strandului și care ar trebui mutată pentru construirea bazinelor și a celorlalte instalații. Costul ar fi de câteva milioane de lei numai pentru mutarea conductei, dar mai este și rețeaua de înaltă tensiune”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Primarul Emil Boc a declarat că acum se mai analizează posibilitatea amenajării unui aquapark în Gheorgheni, pe terenul pe care se află acum cartodromul, sau la Băile Someșeni. ”Ultimul teren este blocat din cauza litigiilor juridice”, a mai spus Emil Boc.

 

Aquapark -ul din Grigorescu ar fi urmat să aibă minim doua bazine, dintre care unul va fi acoperit, iar investiția să se ridice la 43 de milioane de lei.

 

Valoarea totală a proiectului este de 43,7 de milioane de lei, din care construcțiile vor fi de 23 de milioane de lei. De asemenea, vom avea un hotel, magazine, terenuri de sport, spații verzi și parcări”, au precizat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca la anunțarea licitației pentru aquaprak -ul de la ștrandul SUN, în aprilie 2011.

 

În cazul acestui proiect au fost organiate două licitații, în aprilie și în septembrie 2011, ambele eșuate.

 

Licitatia pentru Aquapark -ul din Grigorescu se reia in septembrie VIDEO

Comentarii Facebook