Miercuri 30 Noiembrie

Aproape 10.000 de clujeni au ieșit în stradă, duminică seară: ”Nu plecăm până nu suntem ascultați!” FOTO/VIDEO


Aproape 10.000 de persoane s-au strâns , duminică seară, în cea de-a șasea zi de protest împotriva Guvernului.

Protestatarii sunt nemulțiumiți de faptul că alianța de guvernare vrea să eaducă OUG 13, privind modificarea legilor Justiției.

Aceștia au pornit, inițial, în marș spre Mărăști, însă oamenii legii i-au dirijat prin zona centrală a orașului.


Nu plecăm până nu suntem ascultați!


SOLIDARITATE! Hai în stradă!

După 600.000 de oameni în stradă în 2017 și alte zeci și sute de mii ieșiți anul acesta, infractorul suprem dorește să ”reînvie” fatidica OUG 13. A cerut scuze infractorilor încarcerați în penitenciare că nu au mai multe drepturi decât cei care respectă legile țării.

Oamenilor cinstiți nu le va cere vreodată iertare, fiindcă nu poate înțelege cum poate cineva să aibă o viață prosperă în timp ce îi respectă pe ceilalți. Dar noi înțelegem și știm că fără un stat corect, viețile noastre sunt la mila infractorilor!

Ce vrea Dragnea acum:

• Impunerea unui prag de 200.000 de euro și scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani.

Codul penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanței de Urgență 13.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie, în primă instanță, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu”, se arată în mesajul protestatarilor, postat pe Facebook.

Comentarii Facebook