Apostu si Stoia raman in arest pentru inca 60 de zile VIDEO


Primarul suspendat Sorin Apostu si omul de afaceri Calin Stoia vor fi judecati in stare de arest, dupa ce Curtea de Apel Cluj a prelungit mandatul celor doi cu 60 de zile.

 

Conform procedurii, cei doi au fost prezentati joi, 5 ianuarie, in fata magistratilor pentru verificarea legalitatii mentinerii in arest preventiv.


Urmatorul termen de judecata a fost fixat pe data de 19 ianuarie, unde Sorin Apostu va fi judecat sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita, spalare de bani, fals si primire de foloase necuvenite.

 

Avocatii lui Sorin Apostu: Cerem stramutarea pentru ca procesul este prea mediatizat VIDEO

 

Sotia sa, Monica Apostu este si ea inculpata in dosar si este acuzata de complicitate la trafic de influenta, complicitate la luare de mita, spalare de bani si fals.

Omul de afaceri Calin Stoia a fost trimis in judecata sub acuzatia de dare de mita, spalare de bani si fals iar Aspazia Droniuc va fi judecata pentru cumparare de influenta, spalare de bani si fals

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 10.15)

Sorin Apostu si Calin Stoia au fost adusi incatusati in urma cu cateva minute la Curtea de Apel Cluj. Acestia au refuzat sa faca vreo declaratie la intrarea in sala de judecata.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 13.10) Magistratii Curtii de Apel Cluj au hotarat ca masura arestarii preventive este legala, iar Sorin Apostu si Calin Stoia vor ramane in arest pentru inca 60 de zile. Decizia poate fi atacata cu recurs.

 

Gheorghita Mateut ii ataca pe procurorii DNA Cluj: Nu au nicio proba. Cazul se bazeaza pe simple speculatii VIDEO

Comentarii Facebook