Angela Merkel le-a dat emotii la Cluj celor de la protectie si paza! In fata UBB, s-a dus direct in multime pentru a-i saluta pe oameni

 

Exactitatea germana a fost data peste cap astazi de cancelarul Angela Merkel. Chiar daca toata vizita a fost respectata cu o exactitate tipic "germana", Angela Merkel a facut o exceptie de mai putin de un minut.


Dupa ce a iesit de la ceremonia in cadrul careia i-a fost inmanat titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Angela Merkel a iesit insotita de rectorul UBB, Andrei Marga.

Potrivit programului, cancelarul ar fi trebuit sa mearga direct sa inaugureze Institutul de Studii Germane al UBB Cluj, dar in fata sediului central Angela Merkel era asteptata de zeci de oameni care doreau sa o vada sau sa ii faca o fotografie.

Impresionata de multimea care o astepta, Angela Merkel, cunoscuta ca unul dintre cei mai stricti oameni de stat, a facut o exceptie. In loc sa o ia la dreapta spre noul punct al vizitei oficiale, Angela Merkel a mers drept spre multimea care o astepta smulgand multe aplauze din partea clujenilor.

A schimbat cateva cuvinte cu cativa dintre tinerii care erau acolo si vorbeau limba germana, dupa care i-a salutat prietenos cu CIUS!, un salut amical si neprotocolar.

Comentarii Facebook