Angajații Look TV intră în grevă generală. Neplătiți de două luni nu mai transmit meciurile

 

Angajații Look TV nu sunt plătiți de două luni și au anunțat că vor intra în grevă. Postul ar urma să nu mai emită de miercuri, 6 aprilie, de la ora 20:00.

 

Este o decizie pe care am luat-o pentru că ne-am săturat să fim amânați cu lunile de către șefii postului! Avem restanțe salariale de două luni de zile și nu mai avem din ce să trăim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile și probleme lui. Am anunțat conducerea postului că vom intra în grevă generală! Postul Look TV nu va mai emite începând de miercuri seară începând cu ora 20:00”, au anunțat angajații postului.

 

Look TV este deținut de Intel Sky Broadcast (ISB), firmă care a cumpărat drepturile tv de la Liga Profesionistă de Fotbal. Conform acestui contract, firma este obligată să transmită meciurile din Liga 1 pe canalul propriu. ”Până nu ne primim banii restanți nu vom reîncepe emisia postului! Dacă nu luăm o măsură dură împotriva celor care-și bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic”, amenință angajații, conform Gsp.ro.

 

George Petrule, directorul de programe la Look TV, dar și Rareș Pop, directorul tehnic al postului, au plecat la București pentru a discuta și rezolva problemele angajaților din Capitală.

 

În aceste condiții numai abonații Telekom și RCS&RDS vor putea vedea meciurile, în timp ce abonații UPC vor fi privați de acest lucru.

Comentarii Facebook