Angajat român, pe Aeroportul Cluj, via Germania: Două săptămâni vom sta în carantină - VIDEO


Angajații români care pleacă la muncă în Germania vor sta 2 săptămâni în carantină. Zborurile sunt plătite de firmele care îi duc pe muncitori în Germania, acestea fiind disperate că nu dispun de forță de muncă.

Eu m-am întors în decembrie 2019 acasă și merg la aceeași firmă la care lucrez de câțiva ani. Mă duc acum și mă întorc pe 1 decembrie 2020. Muncesc în agricultură și sunt șofer pe camion, pe tractor, la ce e nevoie. Normal trebuie să fiu de la 1 aprilie acolo.

Noi vorbim zilnic cu patronii de trei săptămâni și ne-au spus să așteptăm. Acum s-a ivit posibilitatea asta și plecăm. Zborurile sunt plătite de patroni, de firmă. Eu sunt angajat acolo. Avem un autocar pus la dispoziție pentru a ne duce în firmă. Vom lucra timp de 2 săptămâni separat de ceilalți muncitori, pentru protecție. Ni se va lua temperatura.

Noi mergem la muncă legal. Am văzut că ne fac și sclavi. Eu cel puțin trăiesc din munca din Germania. Am realizat ceva în România din munca de 11 ani din Germania. Nu știu ce spun alții”, ne-a relatat un român, programat să plece de la Cluj spre Germania. 

Drama nespusă a ”sclavilor”, care pleacă de la Cluj în Germania, la muncă: Azi e ziua fetiței mele de 6 ani! Asta e România - VIDEO

Comentarii Facebook