VIDEO - Anda Adam și-a adus „prietenii” la Cluj. Un grup de șoferi a luat exemplul vedetei și a parcat pe pista de biciclete


Clujenii au rămas uimiți după ce Anda Adam și-a parcat bolidul pe pista de bicicliști. Nu mare le-a fost mirarea când luni, 14 februarie, un șofer care era în trecere a publicat imagini cu o sumedenie de mașini parcate pe aceași pistă de biciclete unde vedeta primise amendă cu câteva zile în urmă, pe strada Henri Barbusse din Cluj-Napoca. 

Săptămâna trecută „blonda de la București” blocase pista de biciclete de pe strada Henri Barbusse din Mărăști, iar clujenii s-au scandalizat deși vedeta a încercat să își caute scuze. 

Vezi și: Anda Adam se victimizează după parcarea de toată JENA de la Cluj: ”Numai pe mine m-au amendat”

Săptămâna aceasta, în locul BMW-ului cunoscut al cântăreței, erau parcate o salbă de mașini, tot pe pista de biciclete. Un șofer mai vigilent a făcut o filmare scurtă pe strada Henri Barbusse și a postat secvențele pe Info Trafic Cluj-Napoca, arătând șirul de mașini parcate neregulamentar.

Sper să înţelegeţi ce se întâmplă pe Strada Henri Barbusse şi să nu mai vedem postări cu maşina lu' Anda! 19 maşini pe pista de biciclete şi 4 în staţia de bus! Plus câteva peste drum!”, a spus șoferul revoltat.

Clujenii se tot întreabă pe unde se află poliția locală a orașului și cu ce se ocupă de nu sancționează astfel de comportamente, iar după tărăboiul creat de Anda Adam au început să apară din ce în ce mai multe „vedete” care nu respectă regulile orașului. 

Video: Alin Andrei Raț, grup Facebook Info Trafic Cluj-Napoca



Comentarii Facebook