Ancheta interna printre politistii din Huedin in cazul accidentului in care a fost implicat procurorul Gheorghe Brad

Politistii clujeni au inceput o ancheta interna pentru a verifica modul in care a fost solutionat cazul accidentului din Huedin in care a fost implicat procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara, Gheorghe Brad.

 

"Au fost mai multe aspecte luate in calcul, printre care cele mai importante au fost declaratiile martorilor care il indicau la volan pe procuror. Din acest motiv a fost declansata o ancheta interna. In cazul in care se va stabili ca solutia data de politistii de la Huedin este corecta, desigur ca va ramane asa. In caz contrar, insa, vom vedea? ce masuri se impun", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop. Ea a mai spus ca, deocamdata, nu s-a stabilit cu exactitate cine a fost la volan: procurorul sau sotia lui.

 

Initial politistii din Huedin au stabilit ca masina a fost condusa de sotia procurorului Gheorghe Brad. Si asta dupa ce, in urma accidentului, femeia a mers la politie si a declarat ca ea s-a aflat la volan. Le-a povestit politistilor ca se indrepta spre iesirea din Huedin, cand, la un moment dat a pierdut controlul volanului, a derapat si a ajuns intr-un sant.

 

Accidentul s-a produs in seara de 5 aprilie, in apropierea unei discoteci din Huedin. De la tinerii care tocmai ieseau la acea ora din discoteca provin si declaratiile care l-ar indica pe procuror la volan.


Cititi si articolul

Un procuror s-a rasturnat cu masina in Huedin. Martorii spun ca ca a fugit de la locul accidentului si ca era beat

Comentarii Facebook