La 13 ani, un minor din Cluj-Napoca a furat cheile de la masina parintilor si a produs un accident usor


Un copil in varsta de 13 ani din Cluj-Napoca s-a urcat l-a volan si a provocat un accident de circulatie. Incidentul s-a produs pe strada Stramba si nu s-a soldat cu raniti, ci doar cu pagube.



Copilul a sustras cheile din casa si a pornit in aceasta dimineata la plimbare pe strada din dreptul casei parintesti. La un moment dat, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers spre stanga si a ajuns intr-o conducta de gaz. Din fiericire, in urma impactului, conducta nu a suferit avarii, neexistand scurgeri de gaze. Masina a suferit unele pagube, care vor fi suportate insa de parintii copilului.



Totul s-a intamplat in aceasta dimineata in jurul orei 9.30. Biatul a fost dus acasa de politie, iar parintii au marturisit ca nu au stiut nimic, deoarece copilul a luat cheile din casa si a disparut fara urma.



Politistii au intocmit totusi un dosar penal, pentru "conducere pe drumul public a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere", dar fiind vorba de un minor, "soferul" nu raspunde in fata legii.

Comentarii Facebook