Anamaria Prodan, în concediu, dar continuă lupta pe Facebook. Cele mai spumoase DECLARAŢII!

 

Mannagerul "U" Cluj, Anamaria Prodan, este plecată în concediu, însă nu se lasă şi duce o luptă infernală cu fanii Universităţii pe Facebook.

Vezi câteva dintre cele mai spumoase postări ale managerului.

"Minciuni...niciodata galeria nu se va cobori la asa ceva. galeria stie cine sint si ce mi doresc...liviu alexa...acest neica nimeni care se baga in seama aiurea si este vindut stim cui....incearca sa faca diversiuni sa apara in prim plan chipurile stringinid semnaturi inpotriva mea..acest domn isi doreste imagine pe seama mea si a acestei echipe, incearca sa ajunga in parlament sprijinit de pdl, incearca sa destabilizeze....nu am fugit...dimpotriva lupt si mai tare...haosul se doreste la universitatea...dar va distrugem frumos si repede...noi ne am nascut invingatori..galeia lui U s-a nascut invingatoare...restul....niste gunoaie, niste scalvi....ca sa nu folosesc limbaj urit....>)", a scris Anamaria Prodan, iritată de faptul că mulţi cluneni au semnat în cursul zilei de joi pentru a o declara în final, persoană non-grată a oraşului.

Într-o altă postare Prodan spune că echipa "U" Cluj "eu am facut o pt voi clujenii! asa imi arat eu profesionalismul si dragostea fata de U. prin jucatorii pe care I am adus,prin curajul de a vb deschis despre toate problemele acestei echipe...prin inversunarea pe care am afisat o fata de toti care au incercat sa ma doboare. Haide U!sintem mari si nimeni nu ne poate invinge!"

"asta este greseala mea...scandalul cu galeria....fara el nu puteam sa va scot in strada.....am incercat 3 luni fara izbinda ...asta a fost ultima mutare a mea si mi a iesit...cu ajutorul vostru am reusit. va multumesc!...haideU!"

"lumea nu se ingramadeste decit in jurul vinzatotilor de iluzii.......eu nu vind iluzii....."

"Eu gestionez viitorul echipei Universitatea Cluj,primaria gestioneaza trecutul :)"

"sa vina Boc sa cumpere clubul!3 luni m am rugat de el!l a durut in basca. acum si au dat seama ca e groasa :)convoaca adunari ,sedinte...ce penibili. au posibilitatea sa cumpere clubul fara probleme!nimeni nu le a cerut un leu inapoi din creditari!clubul a fost luat cu 3 milioane de euro datorii. cer 1 milion si tot nu il vrea nimeni! rusine domnule Boc!rusine ca mintiti si pozati in inger!".