Amenzi tot mai puține pentru nerespectarea restricțiilor de ciruclație? Câți clujeni au fost sancționați într-o singură zi


Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 3.592 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei, informează Grupul de Comunicare Strategică. 

Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.022.952 de lei.

La nivelul județului Cluj, în ultimele 24 de ore, 758 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii și interdicțiilor impuse în cazul a peste 1.385 de persoane, iar 24 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat peste 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 130.180 de lei. Majoritatea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.


Comentarii Facebook