Ambulanță de 170.000 de lei, donată Institutului Inimii Cluj

 

O ambulanță de tip A1, în valoare de 170.000 de lei, a fost donată Institutului Inimii Nicolae Stancioiu din Cluj-Napoca.

 

Autospeciala va fi folosită pentru transportul interclinici. ”Avem dotarea pentru a pune diagnosticul de boala cardiovasculara, in cazul in care pacientii care ni se adreseaza. Daca vin si sunt internati la noi si au nevoie de un diagnostic mai complet, trebuie sa fie transportati catre alte clinici pentru a fi investigati si medicii nostri sa stabileasca diagnosticul. Am avut o ambulanta pana acum doi ani de zile, dar a fost o ambulanta obtinuta mai demult, o ambulanta second hand, dar era incomparabila cu cea de acum”, a declarat Tudor Simionescu, managerul Institutului Inimii Cluj, conform știrilesportv.ro. 

 

Ambulanța poate fi folosită la transportul de persoane și are targă, scaune pentru doi insoțitori, oxigen, aspirator portabil de secreții și un scaun portabil. Astfel, medicii de la Instiutul Inimii nu vor mai trebui să apeleze de fiecare dată la Serviciul de Ambulanță Cluj pentru transportul pacienților.

 

Valoarea ambulanței este de 170.000 de lei cu tot cu TVA. Aceasta este prima ambulanţă carosată pe acest tip de mașină, Citroen Jumpy, fiind o premieră tehnică", a completat Ovidiu Bodea, directorul de vânzări al firmei care a donat ambulanța.

Comentarii Facebook