Alt trotinetist lovit de o mașină pe strada Horea. Este nevoie de o discuție serioasă pe această temă - VIDEO


Un trotinetist a fost accidentat sâmbătă seara pe strada Horea. După câteva ore, pe Buelavrdul 21 Decembrie 1989 avea loc un alt accident, cu un tânăr beat care circula pe trotinetă.

Accidentul de pe strada Horea a avut loc sâmăbăt seara. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță a intervenit rapid, iar tânărul a primit îngrijiri. 

Al doilea accident a avut loc duminică dimineața, la ora 6.55, la intersecția Bulevardul 21 Decembrie 1989 și strada Petofi Sandor.

Un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul dinspre strada Petofi Sandor ar fi accident un tânăr, de 18 ani, afalt în traversarea neregulamentară a părții carosabile, pe trotinetă.

În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

La testarea cu aparatul etilotest, in cazul tânărului de 18 ani a fost înregistrată o alcoolemie de 0,65 mg/alcool pur în aerul expirat”, spun oamenii legii.

Trotinetele în trafic sunt un pericol tot mai mare. De multe ori, cei care le conduc habar nu au de regulile de circulație și își pun viața în pericol cu o inconștiență ieșită din comun.

Comentarii Facebook