Alo, Supercom! Alo, Emil Boc! ”De cand s-a transformat cartierul Gheorgheni în Pata Rat?”


Clujenii sunt foarte nemulțumiți de faptul că nu se colectează bine gunoaiele menajere și mulți nu știu care este cauza.

Salubritatea în tot județul a fost preluată din 27 ianuarie de firma Supercom, companie care colectează deșeuri și în alte județe și unde are probleme. Aplicația de reclamații a Primăriei Cluj-Napoca, mycluj.ro, este asaltată de plângeri.

În multe cazuri oamenii spun că nu s-a dus gunoiul de câteva zile, dar pe Aleea Băița, în Gheorgheni, e jale. 

Pe Aleea Baita nr. 12 gunoiul nu a fost ridicat de 7 zile. Grămezi de gunoaie sunt peste tot. Cand s-a transformat cartierul Gheorgheni în Pata Rât? Va rog sa luati masuri si sa remediati situatia cat mai repede. Pe zi ce trece gramezile sunt tot mai mari, ca nu le ridica nimeni”, a relatat un clujean.

Oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că s-a ajuns ca gunoiul selectat, adică acela care poate fi vândut mai departe (carton, plastic, metal) să fie mai scump ca și cel neselectat.


Untitled.jpg

Joi, 2 februarie, o clujeancă a prezentat o imagine (Foto) cu ghena de gunoi de pe strada Băișoara, tot din cartierul Gheorgheni. Oamenii sunt furioși pentru că salubritatea este tot mai scumpă și nu mai acceptă bătaia de joc pe banii lor.

Supercom își bate deja joc de clujeni! Gunoaiele mustesc în Gheorgheni, în orașul de ”5 stele, 5 stele cazatoare” - FOTO

Comentarii Facebook