ALO Poliția Cluj! O tânără agresată de niște golani nu a primit ajutor de la Poliție

 

O tânără a fost agresată de mai mulți golani într-un parc, dar când a sunat la 112 a fost trimisă la plimbare. Poliția Locală a motivat că nu are echipaj.

 

Aseara (n.red. joi seara) la ora 20:50, treceam prin minunatul parculet de copii de la ANL-uri (Florești), eram singura. M-am intalnit cu patru maimute cu varste cuprinse intre 15-19 ani (cred) care s-au simtit mari si tari si s-au gandit (desi ma indoiesc ca ar avea un creier) sa se ia de o fata singura, ca deh, asa se cade. Cand au vazut ca ritualul lor de maimuta nu me sperie sau impresioneaza, au inceput sa arunce cu bolovani spre capul meu (da, BOLOVANI).

 

Asa ca mi-am scos telefonul si am sunat la politia locala, si am sunat si sunat... prima data nu a raspuns nimeni asa ca am re-sunat in timp ce maimuticile radeau de mine si de incercarea mea puerila de a imi rezolva problema legal. A doua oara cand am sunat (la vreun minut distanta), mi s-a raspuns in sfarsit. Le-am explicat ca niste mascarici nebuni arunca cu bolovani dupa mine, si primul raspuns "Asta e nu e bine!"... Urmat de o concluzie minunata, sunt ocupati in alta parte si nu pot ajunge decat mai tarziu in zona si sa le spun cum arata 'suspectii' desi se indoiesc ca ii mai gasesc cand ajung la fata locului.

 

Noh, intrebare mea acum este, cati politisti exista la cei 33,000 de locuitori ai Florestiului, cum naiba iti poti rezolva o problema de genul cand nu ai cu cine, si cand o sa se ia masuri sa li se interzica maimutelor care crapa seminte si au comportament violent, sa mai piarda vremea in parcul ala zi de zi si noapte de noapte?!”, a relatat femeia.

 

Si le multumesc si barbatilor care treceau atunci nestingheriti prin parc si au trecut fara sa zica nimic. Sau celor care se uitau de la geamuri ca la circ”, a mai spus ea.

 

Întrebată de ce nu a sunat la 112, aceasta a spus că ”am sunat la 112 am fost 'rugata' sa sun la Politia Locala”, conform paginii Trăiesc în Florești.

 

În Florești sunt 16 polițiști locali la o populație de circa 40 de mii de locuitori, cifrele fiind neoficiale.

 

Conform legii, cazul prezentat mai sus era de competența poliției naționale. Dacă cei de la ”locală” interveneau, ar fi trebuit să îi predea pe delicvenți celor de la poliția națională.

Comentarii Facebook