Alexandru Arșinel era să fie înșelat cu 15.000 de lei de un clujean prin metoda ”Accidentul”

 

Actorul Alexandru Arșinel a fost la un pas să fie înșelat de un bărbat care s-a recomandat a fi din Cluj și care i-a cerut 15.000 de lei pentru a mușamaliza un accident. 

 

Soția mea a primit un telefon pe fix cum că băiatul meu mai mare ar fi făcut un accident pe trecerea de pietoni, undeva în cartierul Militari, și a lovit un copil, o fetiță, și pe mama ei și că se află la spital.

 

Au spus că ei sunt din Cluj și că ar fi dispuși să nu depună plângere la poliție, cu condiția să depun 15.000 de RON într-o bancă din Cluj. Eu i-am spus că, în principiu, sunt de acord pentru că între timp mi-a dat pe copilul meu la telefon...

 

Nu spun că nevasta mea a răspuns la telefon. S-a îngălbenit și i-a venit rău, în clipa aceea. Nu știam ce s-a întâmplat. Mi-a fost frică să nu fie cu morți, Doamne ferește! Am luat telefonul și am auzit un glas de copil, care plângea, băiat care plângea: ”Tată, te rog iartă-mă, uite ce am făcut!”. Îi zic: ”Bogdane, dar ce s-a întâmplat?” și îmi spune că a fost fără să vrea și că nu a văzut. 

 

Mi-a spus că are un avocat din oficiu, care mi-a spus să trimit suma de 15.000 de RON într-un cont la Cluj. Le zic să mi-l mai dea o dată pe copilul meu, pentru că în clipa aia mi-am adus aminte că am citit în presă de așa ceva. Zic ”Tată, cum mă cheamă pe mine?” - ”Arșinel” - ”Și mai cum?” - ”Alexandru” - ”Și cum îmi zici mie acasă?”, a mai întrebat actorul, după care s-a închis telefonul.

 

Mi-am dat seama că e altceva. L-am sunat pe băiatul meu și mi-am dat seama că e o înșelătorie. Au sunat din nou și mi-au spus că e Măruță la telefon și că a fost o farsă”, a mai spus Alexandru Arșinel.

 

Actorul a spus că vocea tânărului cu care a vorbit semăna cu cea a fiului său. ”Pe asta și marșează. Când e nebunia aia nu mai stai să te gândești”, a mai spus Arșinel, la emisiunea Happy Hour.

 

Actorul a depus plângere la Poliție, după ce și-a dat seama că nu era vorba despre o farsă, ci de o înselătorie.

Comentarii Facebook