ALERTĂ! Număr mare de șoferi beți și fără permis la Cluj, prinși în ultimele 48 de ore

 

În ultimele două zile, polițiștii au depistat un număr foarte mare de conducători auto sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere ori cu dreptul de a conduce suspendat.

 

Exemple de infracţiuni rutiere constatate:

 

La data de 25 iunie a.c., ora 18:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au identificat un conducător auto sub influența alcoolului.

 

Bărbatul de 63 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Abrudului, din Cluj-Napoca. Acesta fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

 

La data de 25 iunie a.c., ora 21:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au depistat un tânăr de 19 ani, din Neamț, care conducea un autoturism pe strada Câmpul Pâinii, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

 

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 02:15, un bărbat de 23 de ani, din Zalău, a fost depistat la polițiști conducând un autoturism pe strada I. P. Voitești, din Cluj-Napoca, fiind sub influența alcoolului.

 

La data de 26 iunie a.c., ora 20:30, un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Oaşului, din municipiu, neavând permis de conducere.

 

La data de 26 iunie a.c., ora 21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat un tânăr de 21 de ani, din Aghireşu, în timp ce conducea un moped pe DJ 108N, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.  

 

La data de 27 iunie a.c., ora 00:22, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat un tânăr de 22 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta se afla și sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost depistat pe strada Basarabiei, din Turda.

 

Atât conducătorul auto, cât şi proprietarul autovehiculului, care i-ar fi încredinţat spre conducere autoturismul, deşi ştia că nu posedă permis, sunt cercetaţi de poliţişti.

 

Poliţiştii rutieri acţionează permanent pentru siguranţa traficului rutier prin acţiuni care urmăresc aplicarea cu fermitate a legii şi prin activităţi preventiv-educative adresate tuturor participanţilor la traficul rutier.   

Comentarii Facebook