Alegeri la Baroul Cluj! Cine sunt avocații care vor să fie șefii avocaților și ce promisiuni aruncă ei pe masă


Pentru funcția de decan al Baroului Cluj candidează deja trei persoane. Alegerile vor avea loc în 25 martie. Ultimul înscris în luptă este avocatul Călin Budișan, care a scris o veritabilă scrisoare prin care își prezintă meritele.

În luptă mai sunt actualul decan, Flavia Maier, și avocatul Claudiu-Octavian Ulici.

Budișan s-a lăudat că a sprijinit colegii avovați care au avut probleme, cum a fost confamnarea ”colegului avocat din Baroul București, Robert Roșu”.

O altă prioritate o reprezintă protejarea VENITURILOR avocaților sub aspect fiscal, al contributivității la Casa de Asigurări a Avocaților și a eficienței acesteia, a combaterii concurenței neloiale din partea non-avocaților, dar și din interiorul profesiei”, s-a mai lăudat Călin Budișan. Acesta a spus că va sprijini tinerii, pregătirea profesională și digitalizarea.

Flavia-Ioana Maier, actualul decan aflat la final de mandat, a spus că a muncit. 

Mă aflu la finalul celor patru ani în care am avut onoarea de a reprezenta Baroul Cluj din cea mai înaltă poziție, aceea de Decan. Vă mulțumesc pentru privilegiul acordat și încerc să vă transmit pe această cale câteva gânduri despre ceea ce au însemnat acești ani și ceea ce vă propun solicităndu-vă un nou vot de încredere.

Privind în urmă, mă gândesc ce ași putea răspunde celor care m-ar întreba ce am făcut în acești ani și cel mai simplu răspuns care îmi vine în minte este acela că am fost acolo unde am promis că voi fi - alături de voi, colegii mei, apărând și reprezentând interesele voastre, în vremuri bune și în vremuri grele”, a explicat Maier. 

Claudiu Octavian Ulici a cerut votul, spunând că va reclădi ”prestigiul profesiei”. 

Adunarea Generală Ordinară de alegere a organelor de conducere ale Baroului Cluj și ale Filialei Cluj a CAA 2022 va avea loc la data de 25 martie 2022, online.

Comentarii Facebook