Traficanți de droguri de risc, prinși în flagrant de polițiștii de la Crimă Organizată din Cluj


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, au desfăşurat, în perioada 21- 22 martie 2022, o acțiune, în cadrul unui dosar de trafic de droguri de risc.

Au fost realizate două prinderi în flagrant delict, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, la două locații din județul Maramureș, precum şi două percheziţii auto, fiind puse în executare două mandate de aducere.

În cadrul acțiunii, au fost vizate trei persoane, bănuite că ar fi fost implicate într-o rețea de trafic de droguri de risc, în județul Maramureș. În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat peste 10 kg. de cannabis, o cultură indoor de cannabis, o instalaţie de iluminat și ventilat utilizată la creșterea și întreținerea culturii, un pistol metalic, cu calibru de 6 mm, 26.865 de lei şi un autoturism.

A fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, ulterior fiind arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca – Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, lucrătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, al unei echipe canine și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.


Comentarii Facebook