Agentul Todea întrebat de corpul de control al lui Ponta și despre divorț, pentru ”profilul psihologic”

 

Agentul Sergiu Todea, cel care a demisionat pentru că s-a săturat de șicanele șefilor, a trebuit să răspundă unor întrebari ”delicate” în fața inspectorilor din corpul de control al premirului Ponta. 

 

Cei doi mi-au spus că au fost trimişi de premierul Ponta. Erau chiar finuţi. Cazul meu a mai fost anchetat de la IGPR. Cei de la IGPR au fost de-a dreptul flegmatici şi nu au făcut lumină în acest caz.

 

Cei de la Corpul de Control al Prim-Ministrului au fost interesaţi şi de aspecte din viaţa mea cu fosta mea soţie, dar nu înţeleg ce are divorţul meu, cu situaţia în care am fost pus de adjuntul IPJ Cluj, comisarul- şef Cristian Pintea. Cei doi inspectori mi-au spus că-mi adresează aceste întrebări pentru că trebuie să redacteze un raport complet pentru premierul Ponta”, a relatat, mirat, Sergiu Todea, conform evz.ro.

 

El a refuzat să le răspundă și i-a întrebat dacă recunosc sentințele instanței. ”Justiția a spus că sunt nevinovat de ceea ce mă acuzat șefii mei. În rest, nu văd de ce v-ar interesa viața mea personală. Demisia mea este definitivă”, le-a spus polițistul.

 

Audieri în cazul polițistului UMILIT de șefii Poliției Cluj. Ce le-a spus Todea celor din corpul de control al lui Victor Ponta - VIDEO

Comentarii Facebook