Student înșelat cu o chirie pe Mehedinți. A plătit avansul, dar i s-a spus să își mute salteaua în șanț. Ce face POLIȚIA?

 

Un student aflat în căutarea unei chirii în Cluj-Napoca a trăit o experiență neplăcută, fiind înșelat după ce a plătit un avans pentru o locuință.

 

Adresa chiriei este pe strada Mehedinti. Avansul platit a fost de 150 RON. 

 

Persoana in cauza s-a dat drept chirias spunand ca acolo locuieste el si inca o alta persoana in chirie in apartament cu 3 camere si mai au o camera goala, dar de fapt era fiul proprietarilor, care locuia singur in apartament. Trebuia sa ne intalnim vineri la ora 9:30 la adresa pentru a plati diferenta si a ne muta in camera respectiva. 

 

Dimineata prin jurul orei 8:40 m-a contactat telefonic si mi-a spus ca va intarzia ca e plecat din localitate si ca ajunge in jurul orei 10:30. Dupa ce am ajuns la adresa, in urma unei conversatii prin mesaje, ne-a tot amanat pe motivul ca trebuie sa isi rezolve urgent ceva prin oras si ca intarzie. La ora 13:00, nemaiavand rabdare l-am sunat sa il intreb cand ajunge si mi-a spus ca de ce il tot sun, sa nu il mai sun, ca eu nu i-am dat nici un ban, sa imi iau salteaua si sa mi-o pun in sant si sa dorm acolo, mi-a adresat cuvinte jignitoare dupa care a inchis. 

 

Am apelat la 112 pentru a solicita ajutorul organelor de politie pentru a rezolva aceasta problema. Cu toate ca stiu unde sta, am mail trimis de la el cu pozele camerei, convorbiri prin mesaje si inregistrari ale convorbirilor telefonice intre mine si el, mi-au spus sa fac o plangere si apoi ma vor contacta telefonic. 

 

L-am intrebat pe ofiterul de servici cam in cat timp vor incepe solutionarea problemei si mi-a spus ca nu stie, dar nu va fi in viitorul apropiat. Pana acuma nu am primit nici o veste de la ei si din acest fapt sunt neincrezator in faptele politiei. 

 

Intre timp o alta persoana l-a sunat in legatura cu chiria spunand ca este o studenta din Brasov la arhitectura si ca momentan sta in camin, dar din cauza conditiilor nefavorabile vrea sa se mute si persoana de la adresa sus mentionata a spus ca este valabil si daca vrea sa ii rezerve camera trebuie sa achite un avans”, ne-a povestit Hari Csilla.

 

Studenta vrea să facă acum cazul public, pentru ca măcar alți tineri să nu fie înțelați cu această ”ofertă”.