Agenția de Mediu Cluj va emite autorizația pentru ferma din Florești

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a dezvăluit că Agenția de Protecție a Mediului Cluj a decis să emită autorizația de funcționare pentru ferma de pui din localitate. 

 

Din ciclul noaptea ca hoții, Agenția pentru Protecția Mediului Cluj a decis că va emite autorizația integrată de mediu pentru ferma de pui din Florești. Culmea ironiei, la baza deciziei a stat garantarea îndeplinirii condițiilor de protecție a aerului, apei și solului. 

 

APM încă nu a eliberat efectiv autorizația de mediu! Acest lucru se va întâmpla în termen de 30 de zile (din 4 aprilie 2017) dacă nu vor fi semnalate obiecții fundamentate din partea celor interesați.

 

Aceste obiecții se trimit la APM Cluj Napoca, Calea Dorobanților 99, bl. 9b, la fax 0264-410716, pe mail office@apmcj.anpm.ro.

 

Primăria Florești, alături de alte instituții, lucrează deja la un amplu material, obiecții fundamentate împotriva eliberării Autorizației.

 

Oricum, chiar dacă Autorizația va fi eliberată, Primăria Florești o va ataca in Instanță”, a explicat primarul Horia Șulea.

Comentarii Facebook