Afișele cu spectacolul lui Dan Puric, VANDALIZATE la Cluj. Novăcescu: Un activist social a amenințat - FOTO

 

Afișele care promovat spectacolul pe care Dan Puric îl va susține la Cluj-Napoca au fost vandalizate.

 

În această noapte au fost distruse - pur și simplu nu mai sunt - afișele amplasate în spațiile aprobate de Primăria Cluj-Napoca, în zona centrală și în cartiere. Este vorba de un număr de 75 de afișe care promovau evenimentul cu Dan Puric, din 27 noiembrie, ora 19.00, de la Cinema Florin Piersic.

 

De asemenea, au fost vandalizate bannerele evenimentului, cel mai distrus fiind cel amplasat pe unul dintre stâlpii de la intrarea în Casa de Cultură a Studenților. Este de remarcat faptul că doar afișul cu Dan Puric de la Casa de Cultură a Studenților a fost distrus, deși acolo mai sunt încă alte trei bannere care promovează alte evenimente.

 

Aceste distrugeri vin în urma unei amenințări publice făcute de către unul dintre activiștii sociali, care a postat pe pagina sa de facebook că dacă ar avea putere, ar interzice evenimentele cu Dan Puric.

 

Precizez că vandalizarea afișelor și bannerelor a provocat o pagubă de circa 2000 de lei, întrucât am dat comandă să se tipărească altele în loc și trebuie plătită, din nou, și amplasarea acestora. Voi cere protecția autorităților și voi sesiza poliția. Cred că încă trăim într-o Românie liberă, în care pot organiza nestingherit o conferință cu Dan Puric sau un eveniment cu Marcel Iureș”, a relatat Ion Novăcescu.

 

----------------

UPDATE

 

Nu văd de ce asta e material de știre. Mai degrabă e de cancan. Mie nu-mi place de Puric, și o să zic asta și în fața lui Sfântu Petru. Pe de altă parte îmi place de Ion, și îmi pare rău să-l văd supărat. I-am și scris asta. Succes la eveniment”, a afirmat Szakats Istvan.

Comentarii Facebook