Un alt șofer care a blocat tramvaiele la Cluj este cercetat de polițiști. Riscă pedeapsa cu închisoarea


Un alt conducător auto este cercetat de polițiștii clujeni, după ce a blocat circulația tramvaielor pe strada George Barițiu, din Cluj-Napoca, lăsându-și mașina parcată neregulamentar.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au făcut demersuri pentru identificarea unui conducător auto care, la data de 21 octombrie a.c., a blocat circulaţia tramvaielor pentru circa 30 de minute”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul de 22 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a parcat autovehiculul pe strada George Bariţiu, în imediata apropiere a liniei de tramvai, împiedicând astfel circulaţia tramvaielor.

Acesta este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de 339, alin. 3 Cod penal.

Potrivit polițiștilor, ,,aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic” se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook