Aeroportul International Cluj a pierdut cursele Wizz Air, dar lanseaza promotii pe ruta Cluj - Frankfurt!


Compania Tarom a anuntat ca in perioada 9 mai - 30 iunie lanseaza programul "Maratonul de primavara" si ofera bilete la preturi promotionale pe ruta Cluj-Napoca - Frankfurt.

"Pasagerii Aeroportului International Cluj-Napoca pot achizitiona bilete spre Frankfurt la pretul de 89 Euro + taxe de petrol si tarife aeroportuare, in cadrul promotiei “Maratonul de primavara” lansata de compania aeriana Tarom. Astfel, pentru un bilet dus-intors pe ruta Cluj-Napoca - Frankfurt pasagerii vor plati doar 196 de euro.
Biletele au valabilitate la vanzare timp de o luna, pana in data de 4 iunie 2011, iar calatoria poate fi efectuata in perioada 9 mai – 30 iunie 2011
", anunta reprezentantii Aeroportului Cluj.

De pe Aeroportul International Cluj-Napoca se opereaza curse spre Frankfurt cu o frecventa de 4 zboruri/saptamana, in zilele de marti, joi, sambata si duminica. Prin lansarea acestei promotii, compania aeriana Tarom in colaborare cu Aeroportul International Cluj-Napoca intentioneaza sa vina in intampinarea clujenilor cu oferte de zbor avantajoase.

Aeroportul clujean a pierdut in luna martie o serie de zboruri importante operate de Wizz Air, zboruri care au fost mutate pe aeroportul din Targu Mures. Compania Wizz Air a anuntat ca, din cauza maririi taxelor de aeroport, isi va reduce capacitatea de transport de pe Aeroportul International Cluj Napoca cu 26%. Zborurile vor fi mutate la Targu Mures.


Citeste si...

Wizz AIR pleaca de pe Aeroportul Cluj din cauza costurilor! In prima faza sunt mutate 3 zboruri VEZI care sunt

Comentarii Facebook