Aeroportul Cluj a sesizat Poliția în cazul taximetriștilor care practică prețuri mai mari

 

Conducerea Aeroportului Internațional Cluj a sesizat Poliția Trasporturi Aeriene în cazul taximetriștilor care nu respectă legislația și le produc prejudicii pasagerilor. 

 

Având în vedere unele aspecte sesizate de publicația on-line a ziarului Știri de Cluj din data de 04.10.2014 cu privire la activitatea de taximetrie din incinta Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, vă rugăm să ne sprijiniți pentru eliminarea practicilor menționate în cadrul articolului care contravin legislației în domeniul taximetriei”, se arată în adresa trimisă de directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, Poliției. 

 

Sesizarea a fost făcută după ce o clujeancă a povestit ce a pățit cu taximetriștii care refuză să preia anumiți pasageri, așteptând curse mai bănoase. 

 

Standul de taximetre din fața Aeroportului Cluj a fost realizat după modelul celor de la alte aeroporturi din lume, iar situația este supravegheată de Poliția Transporturi Aeriene, care de multe ori închide ochii la neregulile pe care le fac taximetriștii. 

 

Ce a pățit o clujencă la Aeroport, cu taxiurile ce practică prețuri mai mari

 

Reprezentanții Poliției Transporturi susțin că se fac controale de două ori pe lună cu Poliția Rutieră și Poliția Locală și sunt aplicate sancțiuni. În plus, călătorii care sunt nemulțumiți de servicile taximetriștilor din stand pot suna la firmele din oraș, care să trimită o mașină la comandă la Aeroportul Internațional Cluj.

 

În permanență este un polițist care supraveghează standul și orice abatere, ieșirea din stand peste stâlp sau refuzul de a pleca și a bloca standul sunt sancționate”, precizează Poliția Transporturi. 

Comentarii Facebook