Adolescentul care a înjunghiat o femeie la Profi, în Cluj-Napoca, postase o scenă similară din filmul Joker, pe Youtube - VIDEO


Adolescentul care a înjunghiat o femeie la Profi, în Cluj-Napoca, postase pe Youtube o scenă similară din filmul Joker, în care un personaj este omorât, tot cu un cuțit înfipt în gât.

În 7 octombrie, pe canalul de Youtube al lui D.D. (17 ani) a fost postată o scenă în care personajul din filmul Joker înjunghie în gât un alt bărbat. Scena s-a repetat oarecum în supermarketul de pe strada Dunării, unde D.D. s-a repezit la femeia de 33 de ani și a lovit-o cu cuțitul în gât.

Pe canalul de Youtube al lui D.D. sunt multe clipuri violente, din jocurile pe care le prefera. 

Mai jos sunt imagini de la atacul de vineri, 5 noiembrie.

Copilul a fost internat la București, dar în perioada 5 până în 8 noiembrie a fost ținut într-un salon la Spitalul de Copii, dar a fost vorba despre ceva provizoriu.
Fiul meu este o victimă a sistemului. Un sistem medical care nu a reușit să-i găsească un tratament psihiatric potrivit și care acum nu are proceduri să-l interneze. A existat la Buzău un centru specializat pentru internări dispuse de instanță în cazul minorilor, dar a fost desființat, în rest existând centre pentru adulți. Suntem la București la Spitalul Obreja, de unde ne-au zis că o să conteste ce a dispus instanța și că ni-l dau acasă. Efectiv nu știm ce să mai facem. Eu am plătit bodyguarzi care să-l însoțească, am lucrat mai puțin ca să am grijă de el”, ne-a spus tatăl Cristian Delcea, de profesie psiholog, conform Clujust.ro.

Comentarii Facebook