Accident de muncă grav la Tureni! O victimă cu mâna prinsă într-un utilaj agricol. Alta a murit ca urmare a șocului


UPDATE

Poliția Cluj anunță că ”pe un teren situat în localitatea Tureni, unde se desfășurau activități agricole, un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit leziuni corporale după ce și-ar fi prins brațul în mecanismul unui utilaj.

Persoane din jur au intervenit pentru a-l ajuta până la sosirea echipajelor medicale.

Ulterior, un bărbat în vârstă de 63 de ani a necesitat ajutorul unui echipaj medical, din nefericire constatându-se decesul acestuia.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Bărbatul de 63 de ani nu a fost implicat în accident, dar a făcut infarct din cauza șocului.

ISU Cluj:  O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat care și-ar fi prins brațul la un utilaj agricol, pe un teren agricol din localitatea Tureni, și au aplicat manevre de resuscitare unui al doilea bărbat găsit fără semnale vitale la locul solicitării.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 19.10, iar la fața locului au găsit bărbatul fără semnale vitale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Suportului vital de bază și cel avansat au fost susținut peste 40 de minute, însă fără a readuce semnalele vitale bărbatului.

Cel de-al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

------------------

Un accident de muncă grav s-a produs pe raza localității Tureni. O persoană a fost prinsă cu mâna într-un utilaj agricol, iar alta era incinștientă la fața locului. 

La fața locului intervine o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ. O persoană care se afla în stare de inconștiență a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. 

Pompierii și echipajul SMURD efectuează în aceste momente manevre de resuscitare pentru o altă persoană găsită la locul solicitării, fără semnale vitale. Intervenția este în dinamică, revin cu detalii după finalizarea acțiunilor.

Comentarii Facebook