Adolescent din Dej pălmuit de un șofer pentru că fusese obraznic. Totul a pornit de la un incident din trafic


Un adolescent din Dej a fost pălmuit de un șofer care și-a pierdut cumpătul după un incident din trafic. 

Marți dimineața, în jurul orei 8.45, pe strada 1 Mai din Dej, doi adolescenți au coborât din tren la Dej, și se pregăteau să traverseze trecerea pentru pietoni din zona Gării. Șoferul unei autoutilitare, care circula dinspre Cluj, a fost nevoit să frâneze brusc, iar martorii au relatat că acesta le-a atras atenția celor doi pe un ton nu prea prietenos, iar unul dintre adolescenți i-ar fi arătat semne obscene.

Cei trei s-au reîntâlnit, câteva sute de metri mai încolo, unde șoferul oprise la un depozit unde a descarcat marfa. Acolo l-a prins pe adolescent și i-a aplicat câteva palme, scrie Dejeanul.ro

Tânărul și-a chemat tatăl și au mers la Poliție pentru a depune plângere.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din județul Bistrița Năsăud, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu ar fi fost agresat de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri spontane, un bărbat de 41 de ani, din comuna Vad, i-ar fi aplicat tânărului lovituri cu palma în zona feței. Totodată, ca urmare a interacțiunii dintre cele două persoane, telefonul mobil al tânărului ar fi fost deteriorat, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, transmit reprezentanții IPJ Cluj, conform Dejeanul.ro.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook