Adi Hadean a gatit sanatos pentru copiii din cinci gradinite, in proiectul "Farfurii curate"


Proiectul "Farfurii curate", initiat de bloggerul culinar Adi Hadean, a ajuns la final, scopul fiind invatarea copiilor de gradinita sa manance sanatos.

"Farfurii curate" s-a derulat in perioada noiembri 2011 - martie 2012, in cinci gradinite din Cluj-Napoca. Proiectul a fost apreciat chiar si pe plan international, Adi Hadean fiind selectat de o companie multinationala si va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Londra, alaturi de alti patru romani.

"Gusturile se deprind in copilarie, pe masura ce mananci. Copiilor trebuie sa stim sa spunem povesti astfel incat ei sa inteleaga mai bine mancarea. Am vorbit cu cei mici despre alimentele sanatoase, fructe, legume, dar si despre alimentele nesanatoase, mezeluri, au mirosit mirodenii si plante. Recomand sa se manance variat, fructe, legume, dar si carne, mancare gatita cu simt cu raspundere", a spus Adi Hadean.

Proiectul a fost initiat de bloggerul culinar Adi Hadean si Fundatia Danis. Bugetul total al proiectului a fost de 37.800 lei.

 

Clujeanul Adi Hadean va purta torta olimpica la Londra: "Este o onoare pentru mine"

Comentarii Facebook