Actorul Florin Piersic, in recital la Zilele Clujului. Vezi programul!

Actorul Florin Piersic va sustine un recital de poezie in Piata Unirii in ultima zi a festivalului Zilele Clujului, desfasurat intre 27 si 29 mai.

 

Primaria Cluj a dat publicitatii programul ultimei zile a festivalului, 29 mai. Aceasta va incepe cu o competitie pe platoul Salii Sporturilor, de la ora 9.00, "Micul bicilist si siguranta lui", cu probe de poligon, demonstratii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si un stand de prezentare al echipamentului Jandarmeriei.

 

In padurea Vistea, intre orele 9.00 si 13.00 se va derula o competitie de orientare sportiva, iar in padurea Hoia intre 10.00 si 12.00 va avea loc un concurs de Mountain Bike cross country.

 

Intre orele 10.00 si 16.00, in sala de sport a Liceului Gheorghe Sincai se va desfasura un campionat de minifotbal, destinat liceenilor.

 

La Casa de Cultura a Studentilor, la ora 10.00, incepe Targul companiilor clujene "Discover Cluj brands", iar de la ora 11.00 in Piata Unirii va avea loc festivitatea de premiere a competitiei pentru liceeni "Arhitectii viitorului – Cluj-Napoca in anul 2020".

 

"Pe Bulevardul Eroilor intre orele 11.00 si 14.00 va avea loc primul targ de jucarii al copiilor clujeni, manifestare in cadrul careia, toti copiii din oras isi pot aduce jucariile care "le-au ramas mici" sau nu le mai trebuie si pe care le vor putea vinde sau schimba intre ei. Evenimentul se numeste "aleea jucariilor” si se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de varsta si preocupari. La final, jucariile ramase de care nu mai au nevoie vor putea fi colectate intr-un cos mare, spre a fi oferite in ziua de 1 iunie copiilor care nu au jucarii, ca un dar partea copiilor Clujului", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Peste 200 de copii de gradinita vor face un mars al costumelor de primavara, in cadrul unui carnaval al florilor. Tot in 29 mai va fi ziua finalei concursului de Treasure Hunting "Descopera comorile din inima Transilvaniei".

 

Iata si restul programului:


Str. Mihail Kogalniceanu:
11.00–Ateliere de creatie ale Liceului de Arte Plastice "Romulus Ladea"
12.00-Recital Lucian Blaga cu actrita Elena Ivanca, recital de poezie sustinut de poeti clujeni cu acompaniament muzical, proiectii sub genericul "Pasii Poetului la Cluj"
15.00-Eseu teatral Lucian Blaga oferit de Liceul de arte populare "Tudor Jarda"

Str. Potaissa, Fortaretei si Micu Klein:
10.00-iIcepe Fest ONG Transilvania
10.00-Expozitia mestesugarilor clujeni

Bastionul Croitorilor:
11.00–22.00 Serbari medievale


Parcul I.L. Caragiale:
10.30–18.00 Reconstituire Napoca antica (daci, romani, gladiatori)

Cinematograful Florin Piersic- documentare:
12.00-Afgan Star
14.00-Rough Aunties

Piata Muzeului:
16.00-Teatru "Cenusareasa" (Teatrul Puck)
18.00-Trupa clujeana Maya
19.00-Teatru 3 acte – Bang, Dr. J’s Magic Spray, Amanta. regizor: Lucian Tion

Piata Unirii
18.00-"Clujeni de talent" cu corurile Junior Vip si Transylvania Voces, Viva Vox pentru clujeni, Gala Operelor Clujene si recital de poezie Florin Piersic.

Comentarii Facebook