Hot prins in flagrant de trecatori in zona Teatrului National Cluj! VEZI FOTO


Un tanar de 21 de ani care a furat 1.500 de lei dintr-un chiosc de ziare aflat in fata Directiei de Finante Cluj a fost prins in flagrant de trecatori, care au fugit dupa el cateva sute de metri.

Totul s-a petrecut in jurul orei 14.00, imediat dupa ce Ana Ilies, vanzatoarea de la chiosc, si-a strans incasarile facute de dimineata si se pregatea sa adune si ziarele. "Am iesit din chiosc sa adun ziarele si la un moment dat hotul a intrat si a furat banii pe care i-am pregatit sa ii predau la casieria firmei de distributie", a povestit Ana Ilies.

Hotul a pus mana pe cei 1.500 de lei si a luat-o la fuga, fiind urmarit de mai multi trecatori, intre care se afla si comisarul Costan Trifan, seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Cluj.

Ofiterul a coordonat actiunea si, dupa cateva minute, hotul a fost prins in spatele Teatrului National. Acesta a fost identificat si se numeste Tiberiu Traian Rizea, are 21 de ani, si este din Turda.

Interventia politiei l-a scapat pe tanar de bataie, deoarece spiritele s-au fost incinse si urmaritorii i-au aplicat hotului o corectie fizica.

Comentarii Facebook