Activistul de mediu Adrian Dohotaru este acuzat că atacă la persoană o femeie


Rocsana Contraș îl acuză pe activistul de mediu, Adrian Dohotaru, că a atacat-o șa persoană.

În Atenția Dnului Adrian Dohotaru fost deputat.

Am luat notă de afirmațiile Dvs. din spațiul public prin care ati sugerat existenta unei incompatibilitati intre activitatea mea profesionala in cadrul Salvamont Cluj si viata personala.

In mod cert, daca m-ati fi contactat pentru informarea dvs. inainte de a face respectivele afirmatii, situatia putea fi usor lămurită.

În ce privește viața mea personală, de asemenea vă puteam clarifica diferite aspecte dacă as fi cunoscut interesul Dvs. în această direcție.

Deși intervențiile Dvs. din spațiul public fac referire constantă la persoana mea, am constatat că aceste intervenții nu conțin nicio critică concretă privitoare la activitatea mea profesională.

Mi se pare nefiresc ca un activist de mediu să lanseze atacuri la persoană fără legătură cu activitatea profesională a persoanei vizate. 

Vă asigur că, la fel ca până acum, îmi voi desfășura activitatea în limitele competențelor care revin Serviciului Salvamont Cluj departament Arii Protejate.

Nu am reținut în susținerile Dvs. niciun argument concret în sensul că nu m-aș achita de obligațiile care îmi revin în cadrul Serviciului Salvamont Cluj.

Privitor la Lacul Tarnița, arăt că împreună cu colegii mei din cadrul Serviciului Salvamont am participat în ultimii ani la mai multe acțiuni de igienizare, curățenie si ecologizare în zona respectivă, fără a vă observa printre cei care ne-au susținut sau care au participat alături de noi.

Pentru orice informații pe care le apreciați utile în tratarea subiectului ”Tarnița” ma puteți contacta

Contraș Rocsana Șef Birou în cadrul SPJSS Cluj”.

Fostul iubit al Rocsanei Contraș a a reacționat public și el în urma atacurilor lui Adrian Dohotaru. 

Cetățeanul arab cu ponton pe Tarnița susține că nu l-a amenințat cu moartea pe fostul deputat Adrian Dohotaru

Rocsana Contraș era cea care a băut apă din Tarnița pentru a arăta că apa nu este poluată de bărcile cu motor.

O angajată a Consiliului Județean Cluj bea apă din Tarnița pentru a arăta că nu este poluată - VIDEO

Comentarii Facebook