Pervers în Gheorgheni, zona Profi Titulescu: Se freca la p… în magazin. A fugit după soția pe stradă - FOTO cu individul


Un pervers a fost susprins în magazinul Profi Gheorgheni, de la sensul giratoriu de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. 

Acum cateva zile, în jurul orei 20:40, nevasta mea a mers la magazinul Profi, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Acest individ, în spatele ei fiind, își freca sau atingea penisul în spatele ei, prin haine. Când a ieșit din magazin a urmărit-o, și-a scos penisul în erecție și a fugit după ea să o violeze. Aceasta a început să strige și așa a fugit nenorocitul.

Am sesizat poliția. Mai exact Secția 3, unde am făcut o sesizare”, ne-a relatat soțul femeii. 

Angajatele de la Profi susțin că și ele au fost agresate și a fugit după ele. ”Le-a fugărit până în autobuz”, a mai spus acesta. 

Incidentul din Profi s-a petrecut în 14 februarie, la ora 21:25 (n.red. atunci programul s-a terminat la ora 23.00).

Șefa de magazin de la Profi a spus că și ele au fost agresate. ”Una dintre ele a zis că a avut noroc că a apucat sa intre în autobuz. Sigur sta prin zonă, așa au zis și fetele și paznicul la fel”, a mai povestit acesta.

Clujeanul a ținut să specifice că poliția, mai exact Secția 3, a și trimis o patrulă în zonă să caute.

Reprezentanții magazinului au confirmat cazul și spun că au alertat poliția. Și angajatele au fost agresate de acest bărbat. 

Știri de Cluj a cerut pozitia oficiala a Politiei Cluj în legatura cu acest incident și vom reveni cu un update.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, ne puteți sesizat rapid pe Whatsapp (0722804094) sau pe Facebook

Comentarii Facebook