O angajată a Consiliului Județean Cluj bea apă din Tarnița pentru a arăta că nu este poluată - VIDEO


Roxana Contras, angajată a Consiliului Județean Cluj în cadrul Serviciului Salvamont, dar aflată într-o relație cu unul dintre cei care închiau pe Tarnița skijeturi, Abdul Rahim, a ajuns să bea apă din lac pentru a arăta că acesta nu este poluat.

Demonstrația vine după ce au reapărut în spațiul public discuțiile privind ”graba” cu care Guvernul PNL adoptă hotărârea prin care să fie scoase din circuitul navigabil lacurile Tarnița și Beliș. De circa 9 luni, ministrul Transporturilor nu reuște să cadă la comun acord cu celelalte ministere pentru a adopta hotărârea. Până acum Ministerul Justitiției a avut obiecții (n.red. ce legătură are acest minister cu protecția mediului).

Roxana Contras a fost extrem de vehementă împotriva celor care luptă pentru eliminarea bărcilor de pe Tarnița și anul trecut, când afacerile iubitului ei au fost serios afectate de campania inițiată de parlamentarii Adrian Dohotaru și Horja Nasra. 

FENOMENAL”! După peste zece luni de demersuri oficiale și ani buni de proteste civice, ministrul Transporturilor răspunde oficial că sursa de apă a Clujului – lacul Tarnița – va scăpa de poluarea ambarcațiunilor cu motor ”în cel mai scurt timp”!!! Asta înseamnă (cel puțin) încă o vară și un sezon de distrugeri în așteptarea semnăturii lui Ludovic Orban. Ori a viitorului prim-ministru? Domnule ministru Bode, aveți curajul să beți un pahar de apă direct din Tarnița?

”Proiectul a fost lansat în avizare interministerială în luna decembrie 2019 și s-a întors cu observații de la Ministerul Justiției și Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. În prezent proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 655/2008 a fost refăcut și în cel mai scurt timp va fi trimis din nou în avizare interministerială”. Acesta este răspunsul oficial pe care l-am primit, ieri, de la ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, la interpelarea oficială de luna trecută, cu privire la interzicerea, de urgență, a ambarcațiunilor cu motor pe lacurile Tarnița și Beliș Fântânele din județul Cluj.

Clujenii, activiști de mediu și alți cetățeni, solicită de ani buni această măsură, în condițiile în care ”navigarea” cu ambarcațiuni motorizate (bărci, skyjet-uri, hidroavioane, platforme, pontoane etc.) pe lacurile Tarnița și Beliș Fântânele e total scăpată de sub control, afectând grav mediul și sursa de apă a municipiilor Cluj-Napoca, Dej, Gherla și a peste alte 100 de localități”, a comentat senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, răspunsul primit acum de la Ministerul Transporturilor.

Replica băieților deștepți care vor să fie lăsați în continuare să facă petreceri pe lacul Tarnița, pe pontoanele construite ilegal, se poatye vedea mai jos. Roxana Contras și iubitul ei, Abdul Rahim, le-au arătat anul trecut degetul mijlociu celor care le deranjează afacerile. 

Mesajul HALUCINANT al cetățeanului arab cu ponton la Tarnița: ”Tot săraci rămâneți, tot rupți în cur, tot rupeți bările prin autobuze”

Comentarii Facebook