Joi 29 Iulie

Acțiuni cu radarul la Cluj. Vezi câți șoferi au fost amendați în doar câteva orePolițiștii de la Rutieră au desfășurat, zilele trecute, o acțiune destinată depistării vitezomanilor.

Astfel, conform IPJ Cluj, la data de 24.11.2017, în intervalul orar 10:00-14:00, Serviciul Rutier a organizat o acțiune pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză prin dispunerea aparaturii radar în sistem CASCADĂ pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, DN1C-E576 – Jucu - Răscruci - Gherla – Dej, DN17- Cuzdrioara - Mănășturel, cu participarea efectivelor de poliție rutieră aflate în serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Cluj, în colaborare cu Serviciul Rutier Bistrița-Năsăud și Suceava.

Ca urmare a desfășurării acțiunii au fost aplicate un număr total de 33 de sacțiuni contravenționate la O.U.G. 195/2002-R privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 14.645 lei.

Dintre acestea, 29 sancţiuni contravenţionale au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură suplimentară, au fost reținute un număr de 10 permise de conducere, din care 7 pentru depășirea vitezei cu peste 50 km/h și 3 pentru depășire neregulamentară.Comentarii Facebook