Tupeu incredibil al unui șofer! A reușit să blocheze deodată și trotuarul și stația de autobuz pe linia 18 din Cluj-Napoca -FOTO


Un șofer din Maramureș a reușit să enerveze clujenii după ce și-a parcat Volkswagenul pe trotuar, în stația de autobuz. Mașina ocupa efectiv tot trotuarul din dreptul uneia dintre stațiile de autobuz pentru linia 18 a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca(CTP).

Astfel, mămicile care trec pe acolo cu copiii în cărucioare sunt nevoite să coboare pe stradă cu căruciorul pentru a putea trece, expunându-se atât pe ele cât și copilul la pericole inutile din cauza unui șofer tupeist.

În plus, șoferii de autobuz de pe linia 18 trebuie să aibă și mai mare grijă când ajung în stație și să oprească la distanță de mașina parcată pe trotuar, pentru ca pasagerii să poată coborî sau urca în siguranță.

Tupeul șoferului nu a rămas nesancționat de locuitorii din zonă care au și arătat cum, cu un cărucior pentru copii, efectiv nu ai cum să treci de mașina parcată pe trotuar, fix în stația de autobuz. 

”Stație de autobuz și trotuar...Maramureș plai cu...” a comentat mămica ce a fost nevoită să treacă pe acolo și a fotografiat mașina. Continuarea replicii a fost făcută de restul uitlizatorilor platformei de socializare: ”Maramures plai cu boi!”

Alți locuitori din zonă au sfătuit-o să nu stea pe gânduri și să sune urgent la poliția locală: Sună la locală că îți fac ăia drum liber”

masina parcata pe trotuar.jpg

Comentarii Facebook