Miercuri 1 Februarie

”Acest gunoi a violat-o pe iubita mea” - Iubitul tinerei abuzate de polițistul din Cluj


Un polițist din Cluj, decorat și apreciat, ar fi agresat sexual o tânără la o petrecere de la o zi de naștere. 

Invitații au petrecut la SPA în Someșeni, iar apoi s-au retras în casa sărbătoritei de pe strada Eugen Ionesco. Când s-a dus la somn, agentul ar fi atacat-o. Înspăimântată, după ce s-a trezit fata a sunat la 112, dar şi-a chemat şi iubitul să vină să o salveze. 

Polițistul a apucat să plece între timp, dar a fost găsit după câteva zeci de minute de un alt poliţist şi adus la apartamentul, unde ar fi avut loc faptele ca să dea explicaţii.

Polițistul nu a recunoscut nimic, însă tânăra depus plângere împotriva lui

Polițistul nu și-a recunoscut vina nici în fața judecătorilor și a cerut să nu fie arestat pentru că ar avea în întreţinere un copil minor de sub 2 ani. 

Cazul a fost făcut public de partenerul tinerei care a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare: ”În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!”.

Apropiaţii victimei susţin că poliţistul nu era la prima abatere

Prietenii victimei spun că polițistul ar mai fi agresat-o pe tânără şi acum doi ani, la aniversarea aceleiaşi fete. Specialiştii cred că testările pentru poliţişti ar trebui schimbate. 

Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol: ”Problema ar fi ce e de făcut pe viitor, pentru ca testările psihologice să poată să prevină sau se identifice din timp astfel de tendinţe ale unor poliţişti de agresivitate, de sexualitate exacerbată”.

Agentul acuzat de viol a fost lăudat foarte mult de șefi, pentru că a ajutat o bătrână să traverseze strada, dar şi când a schimbat roata la o maşină care încurca traficul.

Comentarii Facebook