Acest bărbat a furat un câine din Gheorgheni! Îl recunoaște cineva? - VIDEO și FOTO

 

Câinele unei clujence a fost furat ziua în amiaza mare de un bărbat, care a fost surprins de camerele de supraveghere. 

 

Câinele este un bishon maltez și a dispărut din Gheorgheni, din zona Hotelului Onix, în luna martie. Câinele răspunde la numele Zina și are 8 ani. 

 

Stăpâna ei s-a dus cu filmarea la Poliție și a depus plângere, dar lucrurile bat pasul pe loc cu toate că există imaginile în care apare hoțul.

 

În 9 martie, duminica, a venit pe strada Septimiu Albini în sus, a văzut-o pe Zina în parcare, pentru că ea mai ieșea să își facă nevoile. A stat pe trotuar câteva minute 2, 3, iar pe urma a intrat în parcare. 

 

Se vede pe camere cum îi vorbea. A mers l-a mirosit și Zina a fugit în spatele hotelului.  El a întors capul să se asigure că nu îl vede nimeni, a urmărit-o în spate în parcare. Zina a mers direct la ușa de lateral din spate care din păcate era închisă. A vrut să intre, iar pe urmă a mers la niște pomi. Nenorocitul s-a aplecat la ea, nu a luat-o din prima. A mângaiat-o, iar pe urmă hop în brațe și a plecat pe același drum de unde a venit. Totul s-a întâmplat în 7 minute. Locația e la hotel Onix. E câinele părinților pe care eu cu frații mei l-am făcut cadou acum 8 ani pentru ca să le aline sufletul. Era copilul lor efectiv. Făcea parte din familie. A trecut prin multe operații Zina, săraca. Necroză la picior, o cezariana dificilă. Era foarte sensibilă și atașată de noi. Mama plânge în fiecare zi după ea.

 

Am vrut să apelam și la dedectivi particulari, dar au spus că e cam tarziu,. dar nu e exclus. O să îi sun săptămâna asta.

 

Poliția a spus să nu publicăm că e furată că așa poate nu o mai aduce hoțul, dacă e hoț de recompense. Dar se pare că nu e hoț de câini. Cine știe ce a urmărit nenorocitul.

 

Am împânzit cu anunșuri peste tot, dar nimic”, ne-a povestit Malina Baciu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook